Monday, February 20, 2012

formspring.me

hello...u can juz ask me anythingg or any probs 2 share with...that is not too sensitive whether 2 u or anybody.. http://www.formspring.me/shikinwahab91

Degree : Nak sambung ke tak nak??

Assalamualaikum hello hii babes and dudes..

Whoaa..lama sungguh tak update blog ni.
Maklumlah..bz sikit sebab last sem da kan..assignment jangan kira la sihat die macam mana kan.
Berita baik untuk diri sendiri..Twitter saya sudah berfungsi..hahah (x ada kena mengena dgn topik)

Okey back to the topic..its about NAK SAMBUNG DEGREE KE X NAK.  Semestinya jawapan aku NAK sebab memang aku dah nekad mcm mana pon aku kena amem degree walaupon aku ni nak kata bodoh ta de la bodoh sgt..cuma kurang cerdik jee..haa lepas habis degree nak tergolek ke ape ke lantak kau lahh .

Tapi yang menjadi masalah sekarang is aku ni dalam dilemma nak pilih course untuk degree nanti.. hehe
Padahal diploma pon x habis lagi da kecoh pasal degree. Apedaa Shikin ni..

Tapi tak salah pon kan berangan lebih-lebih..nanti benda yang kita berangan tu lah yang menjadi...

KENAPA nak sambung degree??
1) Aku rasa diploma macam kurang cukup untuk aku..
2)Aku belum puas hati dengan kerenah, perangai, attitude, habit dan sebagainya semasa amek diploma ni. (nak tau mcm mane kerenah aku ke hape ke haa tanye la member2 aku or tanga sepupuS kuku-kupu aku) Kompom dorang jawab SHIKIN TU MCM PUAKA.
3)InsyaAllah kalau aku dieri peluang and ada rezeki bleh la aku ubah perangai aku yang puaka nak mam ni kan..(at least aku mengaku kan)
4)Aku nak pnuhi impian ibu and abah and buktikan kt sume orang walaupon result SPM aku tak sehebat sepupu sepipit aku yang lain..aku bjaya masuk universiti gop okeyyyyyy ...
5)Teringin nak study kt puncak alam sebenarnya. huahahaha

Okey sebelum aku mengarut dengan lebih kritikal adalah lebih baik aku akhiri ucapan aku hari ini dengan bacaan alfatihah.

Tiba-tiba rindu sama tok wan.. AFATIHAH untuk tok wan.. <3

Thanks for Reading this Entry !