Thursday, December 8, 2011

Sehari bersama Krulmatric Photography and Videography

assalamualaikum  . . .

Fuhhh lama tak update blog nihh . .hehe . Biasa la student kan..lagi-lagi sem ni mmg subject yang susah2(bagi aku la) dgn projectnye...business plannye .
Tapi memandangkan bangun je pagi ni aku jadi semangat nak update blog selekeh aku ni..aku truskan je la niat tu sebelum terbantut kan.

Sebenarnya kali ni aku nak cerita sikit pengalaman aku photoshoot dgn Krulmatric.  Beberapa bulan lepas aku ada mintak tolong orang like gmbar aku..total vote aku dpt masa tu lebih kurang 2 ratus something je..tp x sangka plak aku dpt top 20 untuk teruskan perjuangan dlm Pencarian Duta Krulmatric tu.  Agaknye aku la yang ke 20 kan.hahahaha

Aku xnak ckp byk2 sb aku tau sume org pon malas nak baca aku mbebel sgt..jom kita tgok ape haselnya lepas aku pi photoshoot tu..lets have fun yaww!!


sesi temuduga..hehe (aku sgt nervous siyess)


outdoor session..mula2 mmg aku mati akal nk pose mcm mne. :P


tbe2 teringat adik angkat aku ckp.."kalau kt rumah boleh plak beposing maut" 
hahahahaha


aku suka ni sb nkpk mcm kanak2 riang je . .(muda kan aku)
hihihi


^_^


org lain dressing vogue2 aku mcm ni jee .simple kann . . .
^_^


senyuman/ketawa ni bukan fake okeyy . . .hahah



lalalala



thanks KRULMATRIC

p/s : Servis terbaik adalah dari Krulmatric..if ade yg nk melangsungkan perkahwinan or pertunangan or ape2 event boleh la gunakan servis dr Krulmatric ni..


Thanks or reading this entry ! ^_^

3 comments: