Sunday, September 25, 2011

:: Need ur Help Buddy ::

salam . .

I know that i lama gila tak update blog..too bz sb exam da dkt(sbnarnye dok merayau2 je keje) ^_^ but still ade sikit time untuk mtk sikit support dari u all.  Just spend bout 10 seconds or less than that to vote my picture .

Its easy . .

FIRST

Click LIKE  kat link fanpage ni . http://www.facebook.com/krulmatric

SECOND

Click button LIKE kt my picture pula.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150306748514293&set=a.10150298806789293.361216.357486004292&type=1

Easy rite?? :)

hehehe . .now let me explain kenapa Shikin Wahab gatal nak join contest ni.
1) Sebab I nak try. Mane la tau ade rezeki sebab prize die not bad ..
2) Sebab saje nak tayang gambar dinner OMSA (sebab raya x snap pic satu pon) haha
3) Just wanna try my luck ang get more friends . .besides bole eratkan hbgn psahabatan ^_^ (ntah pape je alasan)

So..I hope u all sudi la bantu i by giving ur support dengan meng-LIKE kedua2 link itu yah .

THANKS FOR UR SUPPORTS. JASAMU DIKENANG :)

Thank You for readung this entry ! <3

Sunday, September 4, 2011

|| I Love Today ||

salam merdeka semua.. :)


Motif letak gambar ni??
^_^


Today Shikin nak cerita tentang hari ini.  Hari ni hari ahad kan.  So usually kitorang pakai jeans and shirt je pergi class but hari ni dengan semangatnya ktorang pakai baju kurung(proper attire to class la konon).  Sampai je class budak2 lain sume pakai jeans and shirt je.  Ade la beberapa orang yang semangat macam kitorang.  Sebenarnya kitorang ni excited nak present proposal untuk subject Bel 312 kitorang...  Rupa-rupanya tak jadi present hari ni sebab budak2 lain x ready lagi.. Sengal kan??? Tapi xpe lah.. Baju kurung je pon...

Lepas class Bel kitorang ade Mandrin pulak.  Written test pulak tu.  hah amek kau.  Masing-masing aku tengok muk kau and sebaliknya la kan.  Tapi masing-masing coml sangat masa tengah jaab test.  Wu Laoshi la paling comel skali time tu sebab kene tengok kitorang..takot kitorang meniru kan.  Orang pertama submit paper tadi Incik Nadia.  Second mesti la Shikin wahab. Huahahahaha .

Petang pulak kitorang out to bandar untuk beli barang-barang keperluan..cadangnye nak naek van kunyit je but memandangkan panas ni memburukkan kaki kami so we decide to pinjam moto YDP Kolej Tenggol Fakhrul atau lebih dikenali sebagai Seth Deh and kami berjaya meminjam mota beliau. :)
After beli barang cari tempat makan and after makan ingat nak balik terus but memandangkan awal lagi and bosan bila di bilik we decide pula untuk ke Taman permainan berdekatan.  But yak jadi sebab Shikin Wahab tu teringin nak pigi Teluk Bidara so Incik Ziela Aman memberi keizinan pergi dengan syarat Nadia and Mira Idora mesti bawak moto pelan-pelan.  So inilah hasilnya...










hehe .
keceriaan.
kesengaalan.
kegilaan.
|CINTA|

Thanks for reading this entry <3