Sunday, February 27, 2011

mizz shikin ditimpa kemalangan kecil ::27 FEBUARI 2011::

assalammualaikum . .

hr ni mizz shikin mao crita sal bad luck day ye..
soo . .sudi2kanlah diri anda mbaca uplate tbaru mizz shikin yang kucar kacir nih .(hehehe)

semalam (27/2/2011) is my bad luck day . .
knp ??? bukan la nk lawan kehendak takdir . .tp agak 'kuciwa' sb i agak careless pd hr ini .
cuaca sgt2 panas mbuatkn air sebotol yg i bwk xpnah cukup .
so i dgn mira n efa g la bli ice cream ble nmpk fakrul mam ice cream (shikin:: efa, mcm sdap je ice cream fakrul 2 n then mira jwb jom kte g bli sb still ade masa)
hahahaha
nk jdkn cerita , ktorg pn g la bli kt banggunan HEP berdekatan clz...
pas2 mase nak masuk clz 2 kne naik tangga, ntah mcm ne pule i n tjatuh n then tsepak tangga 2 . .(dgn mesranya fakrul ckp "kin, aku xnmpk") :(
mula2 xsakit pon . .slepas beberapa jam bru kesakitan 2 datang . .
seksanye amat xterkira . .
nk jalan pon xleh . .
huhu . .
i ta tao mcm ne bole jd mcm 2 but i rasa mcm ade org tolak .  .

so the conclusion is, dgr la ckp ibu jgn mkn or minum mse bjalan .
2 la akibatnyee.....

heheh




haha  . .
nk gak buh pic at cni walaupon c lawa !! :P

No comments:

Post a Comment